Švýcarsko v říjnu - recenze

Edelweiss Manotel

Edelweiss Manotel - Švýcarsko v říjnu - recenze

Ženeva | Švýcarsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
15. října - 18. října 2021

12 590 Kč

Zobrazit nabídku ►

Edelweiss Manotel

Edelweiss Manotel - Švýcarsko v říjnu - recenze

Ženeva | Švýcarsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
29. října - 1. listopadu 2021

12 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Edelweiss Manotel

Edelweiss Manotel - Švýcarsko v říjnu - recenze

Ženeva | Švýcarsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
8. října - 11. října 2021

13 210 Kč

Zobrazit nabídku ►

Edelweiss Manotel

Edelweiss Manotel - Švýcarsko v říjnu - recenze

Ženeva | Švýcarsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
22. října - 25. října 2021

12 420 Kč

Zobrazit nabídku ►

Steinbock

Steinbock - Švýcarsko v říjnu - recenze

Bern | Švýcarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 2 dny (1 noc) dovolené s recenzí
29. října - 30. října 2021

1 985 Kč

Zobrazit nabídku ►

Steinbock

Steinbock - Švýcarsko v říjnu - recenze

Bern | Švýcarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 2 dny (1 noc) dovolené s recenzí
23. října - 24. října 2021

1 985 Kč

Zobrazit nabídku ►

Steinbock

Steinbock - Švýcarsko v říjnu - recenze

Bern | Švýcarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 2 dny (1 noc) dovolené s recenzí
8. října - 9. října 2021

1 985 Kč

Zobrazit nabídku ►

Steinbock

Steinbock - Švýcarsko v říjnu - recenze

Bern | Švýcarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 2 dny (1 noc) dovolené s recenzí
25. října - 26. října 2021

1 985 Kč

Zobrazit nabídku ►

5, Chemin De La Pralay

5, Chemin De La Pralay - Švýcarsko v říjnu - recenze

    Ženeva | Švýcarsko
    vlastní doprava
    🍽️ bez stravy
    📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
    23. října - 30. října 2021

    15 084 Kč  14 028 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Jugendherberge Zermatt

    Jugendherberge Zermatt - Švýcarsko v říjnu - recenze

    Švýcarské Alpy | Švýcarsko
    vlastní doprava
    🍽️ snídaně
    📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
    16. října - 18. října 2021

    3 320 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Zobrazeno 1-10 z celkem 157

    Top nabídky

    Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

    Švýcarsko v říjnu - recenze - nejlepší recenze

    Švýcarsko v říjnu - recenze - nejlepší recenze

    Nejlepší recenze 0 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 3hvězdičkový Edelweiss Manotel. Recenze je udělená na základě 0 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je pátek 15. října 2021 a den příjezdu/příletu je pondělí 18. října 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 12 590 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 4 dní, 3 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Švýcarsko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Ženeva, kde se ubytování Edelweiss Manotel nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou Last Minute ve Švýcarsku na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Ženeva.

    Nejlevnější Švýcarsko v říjnu - recenze

    Nejlevnější Švýcarsko v říjnu - recenze

    Nejlevnější dovolenou Švýcarsko v říjnu - recenze pořídíte v 2hvězdičkovém ubytování Hotel Bergheimat. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v úterý 19. října 2021 a příjezdem/příletem ve středu 20. října 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 1 590 Kč. Rekreace v resortu Švýcarské Alpy je v délce 2 dní - 1 nocí je a se stravou formou polopenze. Tato výhodná podzimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci ve Švýcarsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Hotel Bergheimat v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Hotel Bergheimat je situován v letovisku Švýcarské Alpy. Doprava do letoviska Švýcarské Alpy je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější Last Minute ve Švýcarsku na podzim.

    Luxusní Švýcarsko v říjnu - recenze

    Švýcarsko v říjnu - recenze - nejlepší recenze

    Chcete zažít jedinečnou dovolenou ve Švýcarsku? Zkuste přepychový luxusní 3hvězdičkový Edelweiss Manotel v letovisku Ženeva. Termín odjezdu/odletu je v pátek 29. října 2021 a datum příjezdu/příletu je v pondělí 1. listopadu 2021. Pobyt je v délce 4 dny - 3 noci s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 12 090 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci ve Švýcarsku a o podmínkách dovolené v Edelweiss Manotel v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Ženeva, kde se ubytování Edelweiss Manotel nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené ve Švýcarsku.

    Švýcarsko v říjnu - recenze - recenze

    Švýcarsko v říjnu - recenze - nebyla nalezena žádná recenze.

    Jaké jsou možnosti dovolené ve Švýcarsku?

    Dovolená a Last Minute

    Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Švýcarska vyberte úvodní stránku v Svycarskodovolena.cz - dovolená Švýcarsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


    Výběr lokality

    Svůj pobyt ve Švýcarsku můžete vybrat z následujících 5 letovisek / rezortů:

    Alternativní dovolená

    Nevybrali jste si v Svycarskodovolena.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Řecko, pobyty Slovinsko nebo například zájezdy Srí Lanka či Last Minute Thajsko.

    Vyhledávání zájezdů
    Vaší dovolenou: Švýcarsko v říjnu - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování ve Švýcarsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
    Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

    Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
    Copyright © 2021. Svycarskodovolena.cz - porovnání cen zájezdů do Švýcarska. Web Svycarskodovolena.cz využívá cookies.